Panírozás

A csirkemell panírozásával mutatom be a műveletet. Minden rántani való húsnál azonos a teendő.
A húsok előkészítését és az alapanyag adatokat az aktuális receptnél írom le.

01- Alapanyagok

01- Alapanyagok

Hús vagy zöldség, só, liszt, tojás, prézli

Az alapanyag mennyiségeket a fő recepteknél írom le.

02- Fölvágom húst, vagy zöldséget

03- A húst besózom – zöldségeket utólag sózom -

04- Húst tejbe áztatom – zöldségeket nem -

05- Panírozás - 1. lépés

06- Panírozás - 2. lépés

07- Panírozás - 3. lépés

08- Panírozás - 4. lépés

09- Kész a panírozás

A baromfi húst, és a disznó húst TILOS véresen fogyasztani !

10- Hús, vagy zöldség sütés előkészítése

11- Hús, vagy zöldség sütése