A melegyszendvicset több szempontból is ajánlani tudom.
Az alapkrémet ízlésünk szerint akár húsok akár zöldségek hozzáadásával készíthetjük.
A húsos krémnél az alapanyagokat általában a megmaradt párizsiból, sonkából, füstölt tarjából szinte bármilyen maradékból sülthúsból, főtt húsból stb. készítem.
Felvágottakat a mélyhűtőböl kiszedve csak hőkezelés után fogyasztjuk.
A fenti anyagokat ajánlatos akciós áron egybe megvásárolni, fölporciózni és fölcédulázva - dátumozva a mélyhűtőbe tenni.
Az alapkrém bekeverése után a tojás kivételével újra fagyaszthatjuk kisebb műanyag edényekbe porciózva.
Váratlan vendégeket így gyorsan és olcsón kínálhatjuk 1-2 szelet fínom meleg szendviccsel, és gy forró citromos teával.