3 years
user-image

"B" MENÜ csökkentett hússal

A „B” menüben csökkentett hús mennyiséggel készítettem az összeállítást, ahogy régen volt szokás, csak ünnep és vasárnapokon volt hús.

A hús pótlásául tojás, sajt, túró stb. alapanyagok többször szerepelnek.

Első heti „B” menü

Hétfő
Paradicsom leves galuskával
Tárkonyos krumpli főzelék tükörtojással
Piskóta
Alma (vagy az évszaknak megfelelő gyümölcs)

Kedd
Zöldbab leves galuskával
Túrós csusza vagy túrós tészta édesen
Pogácsa
Alma (vagy az évszaknak megfelelő gyümölcs)

Szerda
Zöldborsó leves galuskával
Rizibizi, rántott sajttal
Palacsinta – lekváros
Alma (vagy az évszaknak megfelelő gyümölcs)

Csütörtök
Karfiol leves vajgaluskával
Paradicsomos káposzta, tükörtojással
Pogácsa
Alma (vagy az évszaknak megfelelő gyümölcs)

Péntek
Bableves csipetkével
Mákos tészta
Alma (vagy az évszaknak megfelelő gyümölcs)

Szombat
Rongyos leves pirított zsemle kockával
Paprikás krumpli hosszú lével, nokedlivel
Alma (vagy az évszaknak megfelelő gyümölcs)

Vasárnap
Húsleves karajcsontból
Rántott-hús sült krumplival
Kompót

Függő kapcsolatok
Megoldások

© 2016 Megoldaskapu.hu Adatvédelmi szabályzat | Használati feltételek | Webhelytérkép