3 years
user-image

"B" MENÜ csökkentett hússal

A „B” menüben csökkentett hús mennyiséggel készítettem az összeállítást, ahogy régen volt szokás, csak ünnep és vasárnapokon volt hús.

A hús pótlásául tojás, sajt, túró stb. alapanyagok többször szerepelnek.

Harmadik heti „B” menü

Hétfő
Zöldborsó leves galuskával
Milánói makaróni
Pogácsa
Alma (vagy az évszaknak megfelelő gyümölcs)

Kedd
Rongyos leves pirított zsemlekockával
Rakott krumpli – tojásos, sajtos
Piskóta
Alma (vagy az évszaknak megfelelő gyümölcs)

Szerda
Karfiol leves galuskával
Zöldbab főzelék, tükörtojással
Kompót
Alma (vagy az évszaknak megfelelő gyümölcs)

Csütörtök
Bableves csipetkével, virslivel  - dupla adagot számolok - hétfőre
Tejfölös, sajtos tészta
Alma (vagy az évszaknak megfelelő gyümölcs)

Péntek
Hamis gulyás
Lencse főzelék, párizsi-kosárral
Pogácsa
Alma (vagy az évszaknak megfelelő gyümölcs)

Szombat
Krumpli leves, pirított tarhonyával
Töltött paprika, főtt krumplival
Alma (vagy az évszaknak megfelelő gyümölcs)

Vasárnap
Húsleves maradék húsokból
Rántott hal sült krumplival
Csokoládé torta – annyit süssünk, hogy a jövő héten még  kétszer kínálhassuk

Függő kapcsolatok
Megoldások

© 2016 Megoldaskapu.hu Adatvédelmi szabályzat | Használati feltételek | Webhelytérkép