3 years
user-image

"B" MENÜ csökkentett hússal

A „B” menüben csökkentett hús mennyiséggel készítettem az összeállítást, ahogy régen volt szokás, csak ünnep és vasárnapokon volt hús.

A hús pótlásául tojás, sajt, túró stb. alapanyagok többször szerepelnek.

Második heti „B” menü

Hétfő
Karfiol leves galuskával
Paradicsomos káposzta, tükörtojással
Pogácsa
Alma (vagy az évszaknak megfelelő gyümölcs)

Kedd
Hamisgulyás cérnametélttel
Sárgaborsó főzelék, rántott párizsival
Lekváros piskóta – annyit süssünk, hogy még 2 alaklomra elég legyen

Szerda
Bableves csipetkével, virslivel – 2-szeres mennyiség -
Mákos tészta
Alma (vagy az évszaknak megfelelő gyümölcs)

Csütörtök
Rongyosleves pirított zsemlekockával
Zöldbab főzelék, rántottával
Kompót
Alma (vagy az évszaknak megfelelő gyümölcs)

Péntek
Krumpli leves tarhonyával
Túrós-sajtos tészta
Pogácsa
Alma (vagy az évszaknak megfelelő gyümölcs)

Szombat
Bableves csipetkével – szerdai maradék
Rizibizi, rántott sajttal
Lekváros piskóta
Alma (vagy az évszaknak megfelelő gyümölcs)

Vasárnap
Tyúkhúsleves – házi cérnametélttel
Cigánypecsenye krumplipürével
Palacsinta - lekváros

Függő kapcsolatok
Megoldások

© 2016 Megoldaskapu.hu Adatvédelmi szabályzat | Használati feltételek | Webhelytérkép