3 years
user-image

"B" MENÜ csökkentett hússal

A „B” menüben csökkentett hús mennyiséggel készítettem az összeállítást, ahogy régen volt szokás, csak ünnep és vasárnapokon volt hús.

A hús pótlásául tojás, sajt, túró stb. alapanyagok többször szerepelnek.

Negyedik heti „B” menü

Hétfő
Bableves csipetkével – csütörtöki maradék
Spenót, főtt krumplival tükörtojással
Pogácsa
Alma (vagy az évszaknak megfelelő gyümölcs)

Kedd
Paradicsom leves, rizzsel
Kelkáposzta főzelék, rántottával
Csokitorta
Alma (vagy az évszaknak megfelelő gyümölcs)

Szerda
Karfiol leves vajgaluskával
Tárkonyos krumpli főzelék, vörös káposzta fasírozottal
Pogácsa
Alma (vagy az évszaknak megfelelő gyümölcs)

Csütörtök
Zöldborsó leves, galuskával
Tökfőzelék, tükörtojással
Csokitorta
Alma (vagy az évszaknak megfelelő gyümölcs)

Péntek
Zöldség leves, cérna metélttel
Rakott kel, hús helyett túró és sajt
Pogácsa
Alma (vagy az évszaknak megfelelő gyümölcs)

Szombat
Rongyos leves pirított zsemle kockával
Töltött paprika, főtt krumplival
Alma (vagy az évszaknak megfelelő gyümölcs)

Vasárnap
Bográcsgulyás – szelet friss kenyérrel
Rizsfelfújt, vanília öntettel

Függő kapcsolatok
Megoldások

© 2016 Megoldaskapu.hu Adatvédelmi szabályzat | Használati feltételek | Webhelytérkép