A libazsírt használhatjuk kenyérre, tésztákba és mindenbe amibe zsiradék kell.
01- Megmosom és fölkockázom a zsírszalonnát.
Beleteszem egy edénybe és fedő alatt kis lángon addig párolom, míg levet ereszt.
Majd leveszem a fedőt és kicsit nagyobb lángon elpárologtatom a vizet sűrűn kevergetve.
02- Amikor már a víz elpárolgott, folyamatos kevergetés mellett aranybarnára sütöm a tepertőt.
Leszűröm a zsírt.
03- Lehűtöm
04- Műanyag edényekbe szétöntöm és mehet a mélyhűtőbe.
Mindig csak egy edény zsiradékot hagyok a hűtő részbébe.
Az oldal sütiket és google szkripteket haasznál! A honlap további használatához a sütik használatát és a Felhasználási feltételeket és irányelveket el kell fogadni.
Elfogadom
Célunk, hogy nálunk kérdéseidre választ, problémáidra megoldást találj. A rendszer használata megoldást keresők és kínálók számára egyaránt teljesen INGYENES.