Speeding 99 Kft. Autófényezés, autó szerviz, karosszéria lakatos

Speeding 99 Kft. Autófényezés, autó szerviz, karosszéria lakatos
Speeding 99 Kft. a 18.kerületben, autófényezés, karosszéria lakatos, autó szerviz, lakatos műhely, kárfelvétel, törött gépkocsik javítása esetén ingyenes kárügyintézés és csereautó jár a javítási időtartamra! Autószervizünk 15 év szakmai jártassággal vállalja a megbízásokat, és kiválóan képzett szakembergárdával, korszerű festékekkel dolgozik modern technológiájú műhelyében.
Autófényezés nagyfokú szakmai hozzáértéssel a 18. kerületben az Üllői úton! A Speeding99 Kft. 15 évnyi szaktudással teljesít megbízásokat autófényezés, karosszéria javítás, karambolos autók fényezése és javítása, szervizmunkák elvégzése, például hibakód olvasás, olajcsere stb., személy- és kisteherautók javítása terén Pestszentlőrincen garanciálisan. Korunk követelményeit kielégítő, gyári technológiával felszerelt kocsiszerelő műhelyünkben hőkezeléssel kamrában, a legmodernebb festékeket és segédanyagokat használva végezzük az autófényezést, szigorú elvárások alapján választott szakember-társulatunk segítségével.
Megbízóink elintéznivalóinak csökkentése érdekében cégünk átvállalja a kárfelvételt és a biztosítási ügyintézés nehézségeit, mivel leszerződött a legtöbb biztosítóval, illetve álljuk az alkatrészavulást, vagy megspóroljuk Önöknek a CASCO-önrészt, és akár ingyen csereautót adunk a szerelés időtartamára.