7 é
1,3 E

Gázautószervíz

Gázautószervizünkben vállaljuk az Ön gépkocsijának gázüzeműre történő átalakítását, beállítását, karbantartását. Ha a gépkocsija már gázüzemű várjuk Önt további karbantartási munkákra, fékjavításra, futóműjavításra, diagnosztikai vizsgálatokra, hibamegállapításra, és szükség szerinti különféle javításokra.

Ha Ön olcsóbban kívánja üzemeltetni benzines autóját, kérjen ajánlatot tőlünk gázüzeműre történő átalakításra! Mit nyerhet Ön az átalakítással? Az üzemeltetési költségekben 35-40%-os megtakarítást, ezen kívül az Ön gépkocsija sokkal kevésbé fogja szennyezni a környezetet. Szervizünkben felmérjük az átalakítás költségeit, és a megtérülési időt is kiszámítjuk..

 
Gázzal is üzemelő gépkocsik karbantartását kizárólag gázautó-szervizben, gázautószerelő vagy gázbiztonsági vizsgával rendelkező autószerelő végezheti el. Nálunk ennek minden feltétele adott, ezért minden gázzal üzemelő gépkocsi időszakos karbantartási munkáit vállaljuk.
 
Kérjük, hívjon bennünket, ha szüksége van segítségünkre! Diagnosztikai berendezéseinkkel az Ön kérésére a helyszínre is kimegyünk. Egyes esetekben - előzetes egyeztetés után - gázautó helyszíni beállítását is el tudjuk végezni.
 
Diagnosztikai megállapításaink alapján javaslatot teszünk a további javításokra, teendőkre.