Hilton Budapest

Ez a fényűző 5 csillagos hotel Budapest központjában található, és a városra és a folyóra néző luxusszobákat kínál. A szálláshelyről gyorsan elérhető számos étterem és szórakozási lehetőség.

A hotel szaunával és kávéházzal, továbbá executive szinttel rendelkezik. Az itt megszállók többek között az alábbi üzleti felszereltségeket illetve szolgáltatásokat vehetik igénybe: tárgyalók és business központ.

A hotel mindegyik modern szobája kábel- és szatelitcsatornákkal és minibárral rendelkezik; a privát fürdőszobák pedig többek között hajszárítóval és fürdőköpenyekkel felszereltek. Mindegyikben többek között a következő felszereltségek várják a vendégeket: vezeték nélküli internet, videotár és palackozott víz.

A vendégek lazításképpen elfogyaszthatnak egy italt a hotel bárjában, illetve helyi és mediterrán ételeket ízlelhetnek meg az étteremben. Ezen kívül reggeli is rendelkezésre áll minden nap.

A hotel a(z) Budapest városközpont körzetben helyezkedik el, amely igen népszerű a turisták körében. A(z) Széchenyi lánchíd, Budavári Palota és Lánchíd mindössze 20 perces sétára található ...

Cím: Hess András tér 1-3., 1014 Budapest, Magyarország
Telefon: +36 1 889 6600, Fax: +36 1 889 6644
E-mail: info.budapest@hilton.com